L’agrupació socialista d’Almàssera tria Ramón Puchades com candidat a l’alcaldia a les pròximes eleccions

Dimarts 28 de febrer, l’agrupació socialista d’Almàssera, en assemblea extraordinària, va elegir per unanimitat la candidatura encapçalada per l’actual alcalde, Ramón Puchades Bort, per a les pròximes eleccions municipals. Tercer alcalde socialista de la població en democràcia, Puchades encapçala el govern municipal des del 2015, convertint-se en la llista més votada a les eleccions municipals de 2019.

 

Durant estes dos legislatures, Almàssera ha eliminat el deute municipal (que superava els 7 milions d’euros a principi de 2015) i ha reduït impostos com l’IBI i l’impost de circulació, que es trobaven per damunt de la mitjana de la resta de pobles de la comarca. “Hem apostat per l’ampliació de professionals i serveis a àrees com Serveis Socials i Joventut, hem aconseguit reformar i obrir el nou col·legi Carraixet, hem obert l’Espai Jove d’Almàssera, i ens hem adherit i millorat serveis de la mà de la Mancomunitat del Carraixet, com l’atenció al consumidor o la recollida de fem. Així mateix, també hem apostat clarament per la cultura i el teixit associatiu i comercial del poble, i hem prioritzat els plans d’ocupació, gràcies als quals més de 100 persones aturades i persones joves han trobat noves oportunitats”, destaca l’alcalde.

 

La candidatura, que aspira a guanyar per àmplia majoria les pròximes eleccions, compta amb membres de l’actual equip de govern i amb noves incorporacions joves que reflecteixen la pluralitat de la població i el futur del projecte socialista a la localitat. En este sentit, el mandatari es mostra satisfet “per encapçalar un projecte de poble que no només ha millorat el present del municipi i la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes, sinó que també creix i s’amplia a una gran base social que es veu representada en ell”. “Compte amb un equip que suma experiència de gestió amb força i joventut per a continuar fent d’Almàssera un poble viu i que millora dia a dia”, afegeix abans de concloure que “totes elles i ells són persones decidides a demostrar que Almàssera pot i ha de continuar avançant”.

 

Durant l’assemblea local es va fer un balanç de la gestió realitzada estos 8 anys i es van apuntar els principals reptes a afrontar per tal de continuar ampliant la confiança de la ciutadania en el grup socialista. “Torne a encapçalar este projecte amb la força i il·lusió del primer dia, perquè crec que des de l’Ajuntament podem fer que la societat avance sense deixar cap persona enrere”, afirma l’alcalde i candidat socialista.