L’Ajuntament d’Alboraia aprova una moció per a demanar la millora de les línies de rodalies presentada per Compromís

Compromís per Alboraia havia presentat la moció al ple perquè considera que la mobilitat sostenible passa  per la millora de les rodalies ferroviàries.

Totes les forces polítiques del Ple d’Alboraia van aprovar la moció que havia presentat Compromís per Alboraia. La moció proposa al Ple instar a les Corts Valencianes per a què inste al Govern estatal a la millora de les rodalies ferroviàries en general i en concret la línia C3 i les línies que passen per Alboraia (C5 i C6)

Des de la coalició destaquen “Hem d’evitar que els veïns-es d’Alboraia (i d’altres municipis valencians) depenguen del transport privat per a poder desplaçar-se a altres municipis valencians. Si es vol una mobilitat sostenible s’ha de millorar el servei de rodalies ferroviàries. Si volem que la gent utilitze el transport públic, no poden augmentar les cancelacions de trajectes en rodalies com ha estat passant. La ciutadania ha de veure els rodalies com una bona alternativa en els seues desplaçaments. Això passa per una millora dels serveis: inversions que siguen necessàries, un finançament regulat, foment de la intermodalitat i fer possible la connexió bicicleta-tren. A més en la situació de la pandèmia s’han d’evitar les cancelacions que fan que les persones que utilitzen el transport públic viatgen sense guardar les distàncies de seguretat”