L’Ajuntament d’Albuixech inverteix 47.468 euros en ajudes a les famílies per a comprar material escolar

L’Ajuntament d’Albuixech ha invertit 47.468 € en les ajudes per a l’adquisició de material escolar impulsades per ajudar a les famílies, atenent a la seua situació socioeconòmica.

L’Ajuntament ha rebut un total de 307 sol·licituds d’ajuda. Les famílies que han pogut sol·licitar-les han estat aquelles d’alumnes empadronats al poble i matriculats en qualsevol curs de segon cicle d’educació infantil, primària, educació secundaria obligatòria, batxiller i cicles de Formació professional bàsica, en centres educatius públics o concertats.

Les ajudes es divideixen en sis trams de baremació en base a les condicions socioeconòmiques de les famílies.
S’han rebut 307 sol·licituds, de les quals, 19 han estat denegades per incompliment dels requisits mínims i han estat atorgades ajudes a 288 famílies.

El regidor d’educació Josep Tamarit ha valorat molt positivament el treball realitzat pel personal de l’Ajuntament que ha tramitat l’ajudes i ha valorat que “estes ajudes són necessàries per garantir la igualtat d’oportunitats i més en un temps tan difícil que em que ens està tocant viure” i ha avançat la seua “voluntat d’augmentar-les de cara als anys vinents i avançar la seua concessió”.