L’Ajuntament d’Alcàsser habilita el pagament online dels tributs municipals

L’Ajuntament d’Alcàsser ha habilitat el pagament online de tributs, rebuts i taxes municipals amb l’objectiu de facilitar la gestió a la ciutadania i evitar desplaçaments a l’oficina bancària o de Correus o a l’ajuntament. D’aquesta manera, per a fer ús d’aquest servei de pagament online, tan sols serà necessari accedir, a través de la web municipal (https://www.alcasser.es/va/pagament-online) a la passarel·la de pagament i emplenar el formulari per a realitzar el tràmit.

 

Com ha explicat l’alcaldessa de la localitat, Eva Zamora, «amb aquesta iniciativa no només millorem els tràmits entre la ciutadania i l’administració pública, sinó que, a més, fem més senzilles i còmodes les gestions municipals en oferir la possibilitat de realitzar els pagaments de manera online».

 

L’Ajuntament d’Alcàsser està apostant, en els últims anys, per la transformació digital de tots els departaments, amb l’objectiu de fer més accessible la informació municipal. Amb aquest nou servei, Alcàsser fa un pas més en l’ús de la tecnologia per a facilitar el dia a dia a la ciutadania.