L’Ajuntament d’Alfara de Patriarca ha posat en marxa una campanya de suport al comerç local

L’Ajuntament d’Alfara de Patriarca ha posat en marxa una campanya de suport al comerç local ja que «amb l’arribada del coronavirus ha provocat una necessitat a Alfara del Patriarca al comerç local. Són moments difícils. La parada de la nostra economia ha fet que en el sector laboral molts dels nostres veïns i veïnes s’hagen vist afectats per ERTOS per a evitar la pèrdua de les seues ocupacions. El sector comercial i professional també s’ha vist repercutit: alguns negocis es van veure obligats a baixar les seues persianes sense saber quan els anaven a tornar a pujar. Altres negocis considerats de productes essencials com els d’alimentació, neteja, farmàcies, gestories…,van mantindre la seua activitat, romanent oberts i donant un servei de proximitat i qualitat a la ciutadania d’Alfara del Patriarca en aquests temps tan difícils. Són per tant moltes les persones, les famílies d’Alfara les que han patit, o estan patint una falta d’ingressos amb els quals poder fer front a totes les despeses» expliquen desde la regidoria de desenvolupament local

Es per aixó que s’ha posat en marxa una campanya de suport i promoció del comerç local per a reactivar aquest sector econòmic en la represa de l’activitat després de la parada dràstica motivada per la crisi sanitària i l’estat d’alarma. El lema de la campanya “En Alfara de tot i a prop” és una apel·lació directa a la ciutadania d’Alfara perquè compre en el comerç del poble i ajude a garantir el futur de tots aqueixos comerços, de totes aqueixes activitats, de tots els professionals i les professionals que ofereixen una àmplia oferta de productes i de serveis en el municipi i l’omplin de vida. La campanya es difon en cartelleria, en díptics, en xarxes socials i altres canals com el disseny de banners per a les xarxes i pagina web.

Des del primer moment de l’Estat d’Alarma, «hem estat en contacte amb el sector comercial per a acompanyar-li i poder donar respostes a cada moment a aquesta situació difícil. Si les primeres setmanes es va apostar per donar visibilitat i posar en valor tot el teixit comercial i de serveis essencials des de totes les finestres i canals de comunicació de l’Ajuntament, ara és el moment de promoure el nostre comerç local amb un concurs, d’un premi per un valor de 1500€ que motive la compra», afirmen desde la regidoria.

El concurs te premis econòmics per a utilitzar en compres en comerços del municipi, basat en un sorteig convencional entre els qui realitzaren compres  de 10€ en els comerços d’Alfara, mitjançant un dipòsit d’un cupó en urnes situades a l’Ajuntament, Espai Jove i Gimnàs. Constarà de 10 premis de 150€ que es realitzaran a final de cada mes.