L’Ajuntament d’Alfara del Patriarca convoca el seu primer certamen de cartells: “8 de març, Dia Internacional de la Dona”

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona, l’Ajuntament d’Alfara del Patriarca, a través de la regidoria de Benestar Social i Igualtat, organitza el Primer Certamen de Cartells per al Dia Internacional de la Dona. L’objecte del certamen és seleccionar la imatge que s’utilitzarà en la Campanya de Sensibilització per la Igualtat de Gènere d’aquest any 2021.

Les obres hauran d’estar relacionades amb la temàtica del 8 de març, dia en què es reivindica la Igualtat de Gènere, es dona visibilitat a les desigualtats, discriminacions i la violència de gènere i es tracta de Conscienciar en la consecució de la igualtat d’oportunitats entre dones i homes.

Cada participant podrà presentar un màxim d’una obra, original i inèdita, i la tècnica serà lliure. El termini de presentació comença el 8 de febrer i finalitza el 24 de febrer de 2021. Les bases es troben a la web de l’Ajuntament d’Alfara del Patriarca.

El guanyador es farà públic el dia 1 de març de 2021. D’entre els treballs presentats el jurat seleccionarà el guanyador atenent criteris d’originalitat, qualitat tècnica i artística i capacitat de transmetre els valors i significat del 8 de març. El guardó constarà d’un val per valor de 100 € per disfrutar en els comerços locals d’Alfara del Patriarca. El premi no podrà ser canviat pel seu valor en metàl·lic i tindrà una durada de 3 mesos.

Si les circumstàncies sanitàries ho permeten, l’Ajuntament exposarà les obres presentades en les instal·lacions municipals. De no ser possible, podrà emprar les xarxes socials par a aquest fi.

“Amb aquest certamen busquem alternatives a les accions que altres anys havíem fet el Dia de la Dona i que enguany no seran possibles per la situació sanitària, al mateix temps que seguim sensibilitzant de la importància de la Igualtat de Gènere i donem visibilitat a nous talents”, indica Marisa Almodóvar, regidora d’Igualtat.