L’Ajuntament d’Alfara del Patriarca convoca el seu segon certamen de cartells: “8 de Març, Dia Internacional de la Dona”

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona, l’Ajuntament d’Alfara del Patriarca, a través de la regidoria d’Igualtat, organitza el seu Segon Certamen de Cartells per al Dia Internacional de la Dona. L’objecte del certamen és seleccionar la imatge que s’utilitzarà en la campanya de sensibilització per la igualtat de gènere d’aquest any 2022.

 

“Aquest certamen va nàixer en 2021 com una alternativa a les accions que altres anys havíem fet el Dia de la Dona i que no eren possibles realitzar per la situació sanitària, donada la qualitat dels treballs rebuts i la bona acceptació de la iniciativa com a ferramenta de sensibilització i de visibilitat a nous talents, volem que aquest projecte es consolide com una eina més de difusió d’aquesta data tan important per a nosaltres”, indica Marisa Almodóvar, alcaldessa d’Alfara del Patriarca i regidora d’Igualtat.

 

Les obres hauran d’estar relacionades amb la temàtica del 8 de març, dia en què es reivindica la igualtat de gènere, es dona visibilitat a les desigualtats, discriminacions i la violència de gènere i es tracta de conscienciar en la consecució de la igualtat d’oportunitats entre dones i homes.

 

Cada participant podrà presentar un màxim d’una obra, original i inèdita, i la tècnica serà lliure. El termini de presentació comença el

7 de febrer i finalitza el 23 de febrer de 2022. Les bases es troben a la web de l’ajuntament d’Alfara del Patriarca.

 

El guanyador es farà públic el dia 1 de març de 2022. D’entre els treballs presentats el jurat seleccionarà el guanyador atenent criteris d’originalitat, qualitat tècnica i artística i capacitat de transmetre els valors i significat del 8 de març. El guardó constarà d’un val per valor de 100€ per disfrutar en els comerços locals d’Alfara del Patriarca. El premi no podrà ser canviat pel seu valor en metàl•lic i tindrà una durada de 3 mesos.

 

L’Ajuntament podrà exposar les obres presentades en les instal•lacions municipals i també a les xarxes socials del consistori