L’Ajuntament de Catarroja retira les torres d’il·luminació del camp de futbol Mundial 82

L’Ajuntament de Catarroja ha retirat les torres d’il·luminació del camp de futbol Mundial 82 a causa de la seua perillositat pel deteriorament que patien durant anys. En una maniobra amb una grua, els operaris han treballat durant tot el dia per a tallar i retirar les torres.

El seu deteriorament era un dels punts essencials de l’informe sobre el manteniment de les instal·lacions que va obligar a tancar el camp pel perill per als seus usuaris. El 10 de maig l’Ajuntament va recuperar la titularitat del Mundial 82 i menys de tres mesos després ha retirat  les torres.

Este és  el primer pas perquè es puguen reobrir les instal·lacions. La voluntat del consistori és que el camp puga estar en condicions per fer ús d’ell novament en el menor temps possible. Això significa que si després de retirar les torres, el camp és segur, els seus usuaris podrien tornar a les instal·lacions el més prompte possible. La substitució de les torres ja s’ha licitat i a poc a poc s’aniran millorant la resta de deficiències.

Per a l’Ajuntament de Catarroja és una prioritat que els usuaris del camp puguen tornar a tindre unes instal·lacions segures en el menor temps possible. L’objectiu és que la temporada que ve el camp estiga en condicions per a obrir-se de nou, però si els tècnics asseguren que l’ús del camp és segur després de la retirada de les torres, podria obrir-se inclús abans.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *