L’Ajuntament de La Pobla de Farnals condiciona els centres de jubilats del poble i de la platja

L’Ajuntament de La Pobla de Farnals ha finalitzat, recentment, la posada a punt dels dos centres de jubilats de la població: el del club del Centre Cívic Vicente Ortiz, en el poble, i el del Club Intergeneracional de la platja.

 

En el primer, es va aprofitar el mes d’agost, en el qual el centre està tancat, per a substituir els tendals i pintar aquelles zones més deteriorades, com la porta d’entrada. La inversió per a aquestes actuacions ha sigut de 3.000 euros.

 

En el cas del centre de la platja, s’han emprat les ultimes setmanes, quan molts dels usuaris retornen a la seua residència habitual, per a fer la intervenció. En concret, s’han realitzat unes obres per a millorar l’accessibilitat del centre i adaptar-lo, així, a la normativa vigent. L’actuació ha sigut possible gràcies a una subvenció per part de la Generalitat de 22.000 euros.

 

“Mantindre  a punt les nostres infraestructures municipals és essencial per a assegurar un bon estat de cara als seus usuaris, i és per això que, des de l’Ajuntament, prestem especial atenció en detectar i solucionar les carències, necessitats puntuals o, simplement, elements que es desgasten pel mateix ús en tots els nostres centres”, ha explicat l’alcalde de la localitat, Enric Palanca. “Els jubilats i jubilades són un col·lectiu nombrós i molt actiu en la nostra població, tant en el nucli del poble com en el de la platja, i necessiten comptar amb unes instal·lacions actualitzades i en un estat òptim per tal de poder desenvolupar totes les seues activitats”, ha conclòs.