L’Ajuntament de La Pobla de Farnals convertirà els baixos municipals de l’edifici de l’avinguda Doctor Ortiz en una Llar Jove

El ple de la Corporació Municipal de la Pobla de Farnals ha aprovat ratificar la cessió dels baixos municipals de l’edifici de l’avinguda Doctor Ortiz. Quan es va projectar el Programa d’Actuació Integrada (PAI) al sector, l’Ajuntament va adquirir drets per a la titularitat d’eixe espai dotacional, però l’empresa adjudicatària feu fallida quan va esclatar la bombolla immobiliària i la Sareb (Societat de Gestió d’Actius procedents de la Reestructuració Bancària) va adquirir la propietat.

Ara serà l’empresa Altamira qui s’encarregarà de finalitzar la construcció de l’edifici, a instàncies de la Sareb, que ja ha gestionat amb l’Ajuntament la llicència d’obres per a reprendre el projecte. Amb la ratificació del plenari de la cessió dels baixos, amb una superfície de 292’9 metres quadrats, es dona la primera passa per a fer realitat la posada en marxa d’una Llar Jove, un espai molt necessari per a un sector poblacional que a la Pobla de Farnals encara no té una seu on desenvolupar-se.

Per a l’adequació dels baixos municipals, una vegada finalitze la construcció de l’edifici, l’Ajuntament destinarà 170.000 euros procedents del Pla d’Inversions Bianual de la Diputació de València.

“Estem desbloquejant molts projectes a la Pobla de Farnals. Són processos llargs i costosos, però la feina ben feta dona a llarg termini els seus fruits, i mostra d’això és l’aparthotel de la platja, la construcció del carril bici o, en este cas, els baixos municipals de l’avinguda Doctor Ortiz”, ha expressat Enric Palanca, alcalde de la població.