L’Ajuntament de La Pobla de Farnals desplaçarà als veïns que ho necessiten fins a Massamagrell per a vacunar-se

El veïnat de més de 90 anys de La Pobla de Farnals ja ha sigut vacunat contra la Covid-19. A partir de l’1 de març ho faran els majors de 80 anys i els grans dependents

El ritme de vacunació contra la Covid-19 avança al pas marcat per les autoritats sanitàries en La Pobla de Farnals. Així, totes les persones majors de 90 anys ja han sigut vacunades als centres de salut del municipi. A partir de l’1 de març li arribarà el torn als veïns i veïnes majors de 80 anys i als grans dependents, que seran avisats per telèfon amb el dia i hora de vacunació. En aquest cas, hauran d’anar a les instal·lacions habilitades pel Centre de Salut de Massamagrell en el Poliesportiu Municipal de la localitat veïna. Des de la Conselleria de Sanitat s’ha determinat centralitzar la vacunació en aquest espai per tal de maximitzar el procés i assegurar la cadena de fred, essencial per al manteniment òptim dels vaccins.

Desplaçaments assegurats per l’Ajuntament
“Aquest és el següent grup establert en el pla estratègic de vacunació”, ha explicat la regidora de Salut Pública, Carmen Alcíbar. “Des de l’Ajuntament considerem indispensable que totes les persones d’aquest grup tinguen accés a la vacuna, i és per això que farem tot el possible perquè tots puguen arribar a l’espai de vacunació, tenint en compte que es tracta de persones que poden tindre problemes de mobilitat”, ha afirmat. D’aquesta manera, l’Ajuntament s’ha compromès a desplaçar fins al Poliesportiu de Massamagrell a aquells veïns i veïnes que no troben altre mitjà per a fer-ho. 15 minuts abans de la cita, aquestes persones podran personar-se en l’Ajuntament, lloc des d’on seran transportades pel personal del Consistori fins al lloc de vacunació, seguint totes les mesures de prevenció estipulades.

“És la nostra obligació garantir que ningú es quede sense vacunar-se pel simple fet de no poder desplaçar-se fins a les instal·lacions habilitades”, ha assegurat Carmen Alcíbar, qui s’ha mostrat satisfeta “pel ritme de vacunació i la implicació de tot el veïnat per fer front a la pandèmia”.