L’Ajuntament de La Pobla de Farnals hissa la Bandera Blava i la resta de distintius de la platja Nord

L’equip de govern de l’Ajuntament de La Pobla de Farnals va hissar el passat dissabte a la platja Nord la Bandera Blava atorgada per l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC). Es tracta d’una organització privada no governamental, present en més de 40 països dels 5 continents del món, que valora l’estat del litoral en funció de criteris relatius a la qualitat de l’aigua, la neteja de la platja, els serveis sanitaris, la seguretat ciutadana, la informació que s’ofereix als visitants i el desenvolupament d’activitats d’educació ambiental.

A l’acte, presidit per l’alcalde, Enric Palanca, el regidor de Turisme, Emili Gómez, i la regidora de medi ambient, Sònia Rivilla, també es van elevar els pals dels distintius de les certificacions 9.001 de gestió de qualitat, 14.001 de gestió ambiental, 170001-2 d’accessibilitat universal i 187001:2011 de qualitat turística.

Així mateix, també oneja la bandera Qualitur, atorgada per l’Agència Valenciana de Turisme, que reconeix l’esforç realitzat pel municipi a l’hora de millorar les instal·lacions i serveis de la platja.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *