L’Ajuntament de Manises dona 22 ordinadors a associacions

L’Ajuntament de Manises donarà a diferents associacions 22 ordinadors que ja no són adequats per a les tasques per a les quals van ser adquirits. L’acord de cessió es va aprovar en sessió plenària per unanimitat de tots els grups.

 

El regidor de Modernització i TIC de l’Ajuntament de Manises, Guillermo Martínez, ha assenyalat que “els últims anys, la Regidoria ha fet un gran esforç per renovar la majoria dels equips municipals perquè les tecnologies canvien ràpidament i és necessari poder disposar de material al més actual possible per a donar un bon servei a la ciutadania”. “Amb aquesta iniciativa es compleix un doble objectiu: per una banda, donar una segona vida als equips informàtics que encara es poden fer servir, i per una altra, facilitar a les entitats i associacions l’accés a aquest material sense cap cost”, ha afegit el regidor.

 

La proposta d’acord especifica que un informe emés per la tècnica d’Informàtica assenyala que, tenint en compte que els equips es compraren el 2009 i 2010, estan amortitzats. Els ordinadors ja no es poden usar amb la finalitat per a la qual es van preveure originalment. Per això, es donaren de baixa de l’inventari municipal de béns; però encara es poden aprofitar per a altres usos.

 

És per això que s’ha aprovat cedir a 16 associacions 22 equips informàtics complets, amb la condició que els utilitzen per a dur a terme les funcions a què es dedica cada una.

 

Les entitats que els rebran són els clubs de Bàdminton i Bàsquet Ceràmica; les associacions de famílies de l’alumnat (AFA) dels col·legis Joan Fuster i Félix Rodríguez de la Fuente; les falles Manises, El Carme, Barri de Sant Francesc i Plaça del Mercat; l’Associació de Veïns Montemayor, Fundació Moviment Ciutadà; Familiars de Víctimes del Franquisme de les Fosses 21 i 127 de Paterna; Butoni Films i les associacions Festival Internacional de Música (FIM), d’Innovació Empresarial i Junts Compartint Somnis.

 

Pròximament s’habilitarà a la seu electrònica https://manises.sedipualba.es/ un nou període de sol·licitud per tal de donar la possibilitat a altres associacions o col·lectius de rebre un d’aquests equips informàtics.