L’Ajuntament de Manises presenta la campanya ‘La Quarta Pota’

L’Ajuntament de Manises ha presentat la campanya ‘La Quarta Pota’, impulsada per la Conselleria de Igualtat i Polítiques Inclusives, a la Casa de Cultura per tal de donar a conèixer la labor del departament de Progrés Social.

 

Aquesta iniciativa naix de la necessitat de visibilitzar el treball dels equips dels serveis socials i els programes del Pla Concertat que s’ofereixen al municipi per tal de consolidar, així, la idea que els serveis socials són una part imprescindible (la quarta pota) de l’estat de benestar, al mateix nivell que Educació, Seguretat Social i Sanitat.

 

A la jornada de hui hem comptat amb la presència de la DG d’Infància i Adolescència, Rosa Molero, l’alcalde de Manises, Jesús Borràs i Sanchis, el regidor de Progrés Social de l’Ajuntament de Manises, Carles López i, amb altres membres de la corporació municipal.

 

A continuació, s’ha projectat un vídeo resum de les accions que s’han dut a terme als horts socials del municipi, un espai de recuperació del patrimoni agrari de la ciutat de Manises, però també de formació, de integració social i de convivència a l’aire lliure, un dels projectes que mesclen la innovació i la inclusió.

 

Per últim, s’ha donat pas a la inauguració d’una exposició de cartells explicatius sobre els diferents programes i projectes que s’estan duent a terme des de la Regidoria de Progrés Social, com per exemple: la renta garantida, emergència social, el suport als majors, el punt de trobada o la formació lingüística de persones immigrants, entre altres.

 

Tot forma part de la construcció d’un nou model de serveis socials essencials per a la comunitat, amb caràcter preventiu i basat en el dret subjectiu, des de la proximitat i convertint-los en universals.

 

Segons el regidor de Progrés Social de l’Ajuntament de Manises, Carles López, «Manises compta amb uns serveis socials forts, innovadors i propers a la ciutadania, gràcies sobretot al gran treball de tot l’equip de professionals de l’àrea que s’asseguren de que aquesta quarta pota siga resistent i eficaç».

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *