L’Ajuntament de Paiporta substitueix i millora la refrigeració de la llar de la tercera edat i el Centre Jove

Paiporta ha finalitzat els últims dies les obres de substitució i millora dels sistemes de refrigeració de la llar de la tercera edat i de l’edifici del poliesportiu municipal, on s’ubica el Centre Jove, entre altres serveis. En el primer cas, la màquina antiga i avariada ha sigut substituïda per una nova de major eficiència i capacitat, que es posarà en marxa tan prompte com la llar de la tercera edat recupere la normalitat. En el cas de l’edifici del poliesportiu, s’ha canviat la màquina antiga per una amb major capacitat, ja que està previst que haja de donar servei a un nou espai on s’ubicarà definitivament el Centre Jove.
La inversió de la Regidoria d’Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat en la maquinària de la llar de la tercera edat ha sigut de 32.509,94 euros, mentre que per als nous aparells de l’edifici del poliesportiu s’han invertit 39.534,61 euros, el que dóna un total de 72.044,55 euros (IVA inclòs).
Al tractar-se de màquines més modernes que substitueixen a altres instal·lades anys enrere, es milloraran l’eficiència energètica i el comfort de les persones usuàries d’ambdós dependències.
Amb l’actuació a la llar de la tercera edat, es completa la restauració i condicionament d’aquest equipament municipal, que ja va ser objecte d’una reforma a fons per a solventar diferents problemes de filtracions d’aigua, i que va suposar la inversió durant l’estiu passat de 93.000 euros de banda de l’Ajuntament.
En el cas de l’edifici del poliesportiu i de la nova ubicació del Centre Jove, l’ampliació de la refrigeració permetrà l’ús d’una nova dependència per a les activitats de la Regidoria de Joventut, amb més espai que les sales que s’utilitzen actualment.