L’Ajuntament de Rafelbunyol dota a Protecció Civil d’un nou vehicle

La regidoria de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Rafelbunyol ha lliurat hui a Protecció Civil d’un nou vehicle dotat de tots els elements necessaris per al correcte desenvolupament de les seues tasques.
El cotxe, amb el que els voluntaris i les voluntàries realitzaran a partir d’ara l’atenció d’emergències i esdeveniments socials de tota classe, ha sigut entregat hui per l’alcalde de Rafelbunyol, Fran López, al responsable de la Corporació Local de Protecció Civil, Óscar Magraner.
«Durant aquest últim any de pandèmia, Protecció Civil s’ha bolcat en la col·laboració amb el Consistori per a la gestió de la crisi sanitària. Des de l’Ajuntament no podem fer altra cosa que millorar les seues condicions de treball perquè la important tasca, que estan fent fins ara, continue» afirma Fran López.
Aquest vehicle està dotat d’un desfibril·lador i està adequadament retolat en els laterals i posterior. Una dotació que ha sigut possible gràcies a l’aprovació per part de l’Ajuntament d’un nou expedient de contractació per al subministrament d’un nou vehicle híbrid per a la Policia Local que ha permés alliberar un altre de la flota i així equipar a Protecció Civil.