L’Ajuntament de Rafelbunyol portarà al ple la delegació de competències per a la rehabilitació del CEIP Verge del Miracle

L’Ajuntament de Rafelbunyol portarà al pròxim a Ple de març, per a la seua aprovació, la delegació de competències per a la remodelació del CEIP Verge del Miracle, últim pas necessari per a la tramitació de les actuacions de millora de centres educatius del Pla Edificant de Conselleria.

 

Un projecte de 6,6 milions d’euros, consistent en la demolició dels edificis de primària d’aquest col·legi, a més de la remodelació dels seus patis. Una actuació, la qual es desenvoluparà durant els pròxims anys, que millorarà la qualitat del servei educatiu.

 

«Gràcies a aquest projecte Rafelbunyol comptarà amb dos centres educatius moderns, adequats per a la seua ràtio poblacional i adaptats als nous temps. El CEIP Verge del Miracle ens ha vist créixer a tots i totes i ja és hora que es modernitze per a continuar donant servei als nostres xiquets i xiquetes» declara Fran López, Alcalde de Rafelbunyol.

 

Per la seua part, Rosa Azor, regidora d’Educació afegeix: «Volem una educació de qualitat, igualitària i en les millors condicions possibles per al nostre alumnat. És una prioritat reformar aquest Centre per a equiparar-ho al CEIP Els Germanells, perquè tots els xiquets i xiquetes gaudisquen de les millors instal·lacions».

 

A més, aquest estiu està prevista la rehabilitació i reforma de l’Institut de la localitat. L’IES de Rafelbunyol millorarà les seues infraestructures gràcies al mateix Pla Edificant, per al qual ja té concedida la delegació de competències.