L’Ajuntament de Rocafort reforma els locals d’Ausiàs March

L’Ajuntament de Rocafort ha inaugurat la reforma integral d’una de les aules dels locals municipals de l’avinguda Ausiàs March, 47, que durant aquest curs utilitzarà el Grup Esportiu i Recreatiu de Rocafort.

L’actuació ha inclòs la instal·lació d’un nou sòl, armaris, espill, barres laterals per a exercicis de ball i mosquiteres en les finestres.

Desenes de veïnes i veïns són usuaris cada dia d’aquests locals municipals per a assistir a classes de pilates, karate, zumba, flamenc o tai-chi, entre d’altres.

L’alcalde, Víctor Jiménez, i la regidora d’Esports, Julia Cañizares, han visitat aquestes instal·lacions en les quals el Grup Esportiu disposarà durant aquest curs de dues aules per a desenvolupar les seues classes.

Aquesta actuació de l’Ajuntament s’uneix a la recent inauguració dels nous vestuaris del camp de futbol, una intervenció que ha suposat també una renovació integral, moderna i completa de les instal·lacions, tant de l’interior com de l’exterior.

Unes intervencions del Consistori dirigides per tal que veïnes i veïns de totes les edats practiquen esport en les millors condicions.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *