L’Ajuntament de Sedaví entrega les pintes a les falleres majors del municipi

En la vesprada del divendres es va realitzar un acte innovador en la història de les falles del municipi. L’alcalde José Francisco Cabanes i la regidora de Cultura i Festes Beatriz Cuesta van entregar en el Saló de Plens de l’Ajuntament les pintes oficials amb l’escut de Sedaví que hauran d’utilitzar les falleres majors Alicia Pérez i Lucía López en els actes oficials del municipi.

Les pintes, banyades en or i elaborades per un artesà local, han sigut adquirides pel consistori i seran utilitzades per les falleres majors durant cada exercici faller, havent de retornar-les a l’ajuntament per al seu manteniment i conservació. El disseny de la pinta de la Fallera Major té l’escut del municipi envoltat d’àngels, mentre que la de la fallera major infantil contempla el mateix escut, aquesta vegada envoltat de coloms de la pau.

En el mateix acte, en el que es trobaven membres de la Junta Local i la seua presidenta Valle Amaya, es va fer obsequi a les falleres majors i les components de les seues respectives Corts d’Honor d’uns plats de fusta amb el seu nom en metacrilat.