L’Ajuntament de València rehabilitarà els sostres de les dos sales del Palau de la Música

Hui s’ha dut a terme la visita dels tècnics del Servicis Centrals Tècnics de l’Ajuntament de València i de l’estudi d’arquitectes Paredes Pedrosa, vinculats a l’arquitecte del Palau de la Música, García de Paredes. Després d’una visita a la Sala Rodrigo, es confirma que les parts estructurals no tenen cap problema i que la situació es reduix al deteriorament d’una part del material de recobriment del sostre de les sales.

Una vegada confirmada esta realitat, des del Palau de la Música i l’Ajuntament de València es fiquen en marxa els mecanismes administratius per a encetar l’obra de rehabilitació dels sostres de les dos sales i l’adequació de les mateixes a les normatives actuals, així com el canvi del sistema de distribució de la climatització. D’esta manera, a més, s’ajusten a la voluntat que els edificis públics de l’Ajuntament de València s’adeqüen als sistemes que permeten l’eficiència energètica i també que es disposen d’una manera distinta a la dissenyada en el projecte d’origen de l’auditori.

INVERSIONS MANTENIMENT

Cal recordar que el Palau de la Música de València ha invertit en el període legislatiu del curs 2016/2018, un total d’1.729.323,64 € en manteniment i millores en l’edifici. Este fet suposa un increment d’un 87,41% respecte a l’anterior mandat corresponent al període 2010/15, en el qual es va destinar sols un total de 217.758,32 € per a l’adequació d’espais i de façana.

D’esta manera en l’anterior període referent a 2016/2018, en 2017 es va procedir a la renovació de l’aire condicionat, la plataforma inclinada de l’escenari, les butaques cor de la Sala Iturbi, l’escala aljub i la baixant de la Sala d’Exposicions, mentre que en 2018 es va actuar sobre les màquines d’aire condicionat, la màquina escènica d’elevació, llum i focus, conductes d’aire condicionat, adequació de la cafeteria, el sostre de la zona d’administració, el sistema d’aire de la fossa sèptica, mostradors, portes antiincendis i despatxos departamentals.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *