L’ajuntament i el món faller d’Alaquàs acorden per unanimitat suspendre les falles de 2020

Reunits telemàticament l’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, el Regidor de Falles, Àlex Ramos, la Presidenta de Junta Local Fallera, Julia Roselló i les presidències de les onze comissions d’Alaquàs, volen comunicar que:

«Davant la situació provocada per la pandèmia del coronavirus, vistes les circumstàncies actuals d’incertesa, valorant les conseqüències i vetlant per la salut dels fallers i falleres, veïns i veïnes d’Alaquàs, han pres la dura decisió, consensuadament i per unanimitat, de suspendre les Falles 2020».

S’acorda, a la vegada per part de l’Ajuntament, Junta Local Fallera i Presidències de les comissions donar inici a l’exercici faller 2020/2021 amb aquestes premisses:

  1. Prorrogar la Presidència de Junta Local Fallera per a l’exercici 2020/2021 de Julia Roselló Giménez, així com la resta de membres i càrrecs de la directiva de Junta Local Fallera.
  2. Judith Díaz Gomariz continuarà ostentant el càrrec de Fallera Major Infantil d’Alaquàs per a l’any 2021.
  3. Sara Morcillo Torralba continuarà ostentant el càrrec de Fallera Major d’Alaquàs 2021.
  4. Es mantindrà a totes i tots els representants de les onze comissions els seus càrrecs per a l’exercici 2021.
  5. Quant a la quantitat de professionals que viuen de la festa fallera i conscients d’això, les comissions faran tot el que estiga al seu abast perquè l’impacte econòmic siga el menor possible. Estudiant totes les possibilitats i fent un gran esforç.

«La Junta Local Fallera i la Regidoria de Falles decideixen cedir la dotació pressupostària consignada a la celebració de Falles 2020 per a fer front a aquesta crisi sanitària», han afegit al comunicat.

L’Ajuntament d’Alaquàs, Junta Local Fallera i les onze comissions d’Alaquàs han volgut aprofitar aquest comunicat per a mostrar el suport a les famílies i víctimes d’aquesta pandèmia».

Per finalitzar han remarcat l’importància de la salut en aquests temps, «desitjar-vos bona salut, esperant poder tornar prompte a ajuntar-nos per a celebrar tots els nostres actes com mereixem el món faller d’Alaquàs».