L’Ajuntament de Manises exigix la immediata readmissió dels treballadors del Centre Ocupacional Francisco Navarro Tarin

El centre ocupacional Francisco Navarro Tarin, gestionat a través de l’associació de familiars i discapacitats de Manises (AFADIMA) amb una subvenció de la Generalitat Valenciana i de l’Ajuntament de Manises, s’encarrega de l’atenció especialitzada a persones amb discapacitat. Aquesta associació, mitjançant un conveni amb l’Ajuntament, presta un servei de titularitat municipal dins d’unes instal·lacions també municipals.

La junta directiva d’aquesta entitat ha decidit al llarg dels últims dies acomiadar a 4 treballadors d’atenció directa del centre al·legant deslleialtat per part dels treballadors, tractant així d’amagar, el que, segons els treballadors, l’autèntic motiu de l’acomiadament que no és altre, que diverses discrepàncies amb la direcció del centre en relació a la seua organització i funcionament.

L’Ajuntament de Manises vol mostrar el seu recolzament als 4 treballadors acomiadats injustament i exigeix la immediata readmissió dels treballadors al temps que denuncia la actitud de la junta directiva d’AFADIMA la qual no ha mirat en cap moment pels interessos dels usuaris.

L’alcalde de Manises, Jesús Borràs i Sanchis, ha mantingut durant el matí de hui una reunió amb la presidenta d’AFADIMA, Pilar Ferrándiz, per tal de conéixer de primera mà la situació ocorreguda i ha manifestat que no comparteix els criteris de la junta directiva demanant la nova incorporació dels treballadors als seus llocs de treball.

A més, l’alcalde de Manises ha manifestat el seu malestar amb l’entitat per la poca informació que s’ha passat a l’Ajuntament de Manises, qui és el titular del servei.

Protestes per l’acomiadament


Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *