L’Ajuntament de Massamagrell fomentarà el reciclatge en l’esdeveniment esportiu de la 15K

El 17 de maig és el Dia Mundial del Reciclatge. Des de l’Ajuntament de Massamagrell per a celebrar-ho i aprofitant l’esdeveniment esportiu de la 15K en la que es repartiran i s’utilitzaran més de 20.000 botelles i envasos, es vol dur a terme un taller de reciclatge.

El 13 de maig, el dia de la carrera es realitzarà una activitat destinada a un públic infantil i juvenil en la zona de meta de la 15K entre les 18:00 i 20:00 hores. En aquesta jornada esportiva i festiva es vol promoure un consum i gestió responsable de residus.

Gràcies a la col·laboració de Ecoembes es pretén conscienciar a la població més jove sobre la importància de separar els residus, la utilitat d’aquesta eina senzilla i a l’abast de tots per a la millora del medi ambient.

Tal com comenta l’alcalde, regidor d’esports i de medi ambient, Paco Gómez “des de la transversalitat que dóna treballar des de les les diferents regidories d’esport i medi ambient intentem fomentar el reciclatge tots els dies de l’any amb els diferents contenidors situats per la carrers del nostre municipi. Però avui no solament volem celebrar la competició esportiva de la 15K amb la que tant gaudim, a més volem que des de joves s’assumisca el reciclatge a través de les 4R: reduir, reutilitzar, reciclar i recuperar i sobretot repensar”.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *