L’Ajuntament subroga a les 7 treballadores de l’Escola Infantil Font del Gerro de Paterna

Després d’assumir la gestió de l’Escola Infantil Font del Gerro a través de l’empresa pública GESPA, l’Ajuntament de Paterna ha aprovat també la subrogació de la totalitat de les 7 treballadores adscrites a l’empresa concessionària que gestionava aquest servei amb les mateixes condicions que tenien amb aquesta UTE.

D’aquesta manera, i després de mesos de treball de l’equip de govern socialista i tècnics municipals, el proper 8 de setembre aquesta escola infantil obrirà les seues portes per començar les classes amb total normalitat i amb la mateixa plantilla de treballadors i professors.

Mancant dues setmanes perquè comenci el nou curs escolar 2016-2017, mig centenar de nenes i nenes d’entre els 0 i els 3 anys, ja s’han matriculat en aquest centre, que té una capacitat per 74 menors i que, en cas que la demanda ho requerís , podria ampliar-se fins a les 126 places. L’horari general serà de 9h a 17h i els serveis de la Escola matinera i vespertina de 7:30h a 9h i de 17h a 18:30h.

Per cobrir l’oferta d’alumnes, hi ha previstes una unitat de 0 a 1 anys amb capacitat per 8 menors, dues aules d’1 a 2 anys amb 26 places i altres dues unitats de 2 a 3 anys amb un total de 40 places.

A més, els preus màxims d’aquesta escola infantil, sense aplicar les ajudes de la Generalitat i de l’Ajuntament de Paterna, seran de 230 euros per a nens de 0 a 1 any (280 amb menjador), 215 euros per a nens d’1 a 2 anys (265 amb menjador), i 195 euros per a nens de 2 a 3 anys (245 inclòs menjador).

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *