L’Alcaldessa d’Alaquàs vol reunir-se amb Carmen Montón

L’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, ha sol·licitat aquest matí una entrevista formal amb la nova Consellera de Sanitat, Carmen Montón, per tal d’encetar nous contactes i poder abordar la deficient situació que pateix Alaquàs. La primera edil ha manifestat una vegada més que continuarà treballant conjuntament amb la Plataforma Ciutadana en Defensa de la Sanitat Pública per la millora dels servei públic sanitari i per la construcció del Centre Auxiliar de Salut com una de les principals necessitats d’Alaquàs.

En l’escrit presentat aquest matí a la Conselleria de Sanitat, l’Alcaldessa d’Alaquàs ha recordat la intensa agenda de contactes, reunions i comunicacions mantinguda amb els diferents responsables de la Conselleria durant els últims vint anys sense haver obtingut una resposta positiva i una millorar en el servei d’atenció sanitària que pateixen els veïns i veïnes d’Alaquàs.

L’Alcaldessa d’Alaquàs ha denunciat que des de l’any 1995 en que es va construir l’actual i únic Centre de Salut d’Alaquàs, no s’ha realitzat cap inversió en el municipi, tot i que en aquests últims vint anys Alaquàs ha augment en més de 10.000 el nombre d’habitants. Per aquest motiu, i des de la responsabilitat i desig de col·laboració institucional, l’Ajuntament d’Alaquàs va cedir a la Conselleria de Sanitat l’any 2002 un solar per a la construcció del Centre d’Especialitats que mai es va construir. L’any 2011, a petició dels responsables de la Conselleria, l’Ajuntament va cedir també un local municipal per a la posada en marxa d’un Punt d’Atenció Continua que tampoc ha estat construït.

La primera edil ha destacat de manera ferma el treball realitzat durant aquests anys per la Plataforma Ciutadana en Defensa de la Sanitat Pública d’Alaquàs, que des de la seua constitució l’any 2009 ha protagonitzat nombroses concentracions i va aconseguir reunir més de 10.500 signatures de veïns i veïnes exigint un millor servei d’atenció a la salut. Aquestes demandes van ser presentades també a Conselleria sense obtindre resposta.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *