L’alcaldessa de Paiporta es reuneix amb el nou Tinent Comandant de la Guàrdia Civil

L’alcaldessa de Paiporta, Maribel Albalat, i el regidor d’Interior, Vicent Císcar, han rebut a l’Ajuntament al nou Tinent Comandant del lloc de la Guàrdia Civil de Paiporta, Juan Gabriel García Cano.

Albalat i Císcar han donat la benvinguda al nou Tinent Comandant poc després de prendre possessió del càrrec. La reunió ha servit com a primera presa de contacte, intercanviar impressions i per posar en comú qüestions relatives a la seguretat ciutadana.

«Paiporta és un poble tranquil, com ens ho confirmen els mateixos membres de la Guàrdia Civil ací destinats. Tenim un municipi amb una bona qualitat de vida, on no patim greus problemes de delinqüència o violència. Això dóna molta seguretat i tranquil·litat a la nostra població», ha manifestat l’alcaldessa.

Tant l’alcaldessa com el regidor d’Interior han destacat el gran paper que dia a dia desenvolupa la Guàrdia Civil, així com la resta de Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat, vetlant pel benestar i la seguretat de la ciutadania, al mateix temps que han elogiat el treball dur i en primera línia que està realitzant en aquests temps especialment complicats de pandèmia sanitària.