La directora general de la Conselleria de Sanitat, Carmelina Pla, i la sotssecretària, Isabel Castelló, amb la regidora de Sanitat de Catarroja, Mabel Rojas, i la primera tinent d’alcaldessa, Lorena Silvent, en la Conselleria de Sanitat.

L’ampliació i millora del centre de salut de Catarroja començarà en el primer trimestre de 2019 i durarà dos anys

Ja s’ha conegut la maqueta de l’ampliació del nou centre de salut de Catarroja. Com es pot apreciar a les fotografies, hi ha un edifici i diverses dependències noves en la part posterior que ara ocupa l’aparcament.

La directora general de la Conselleria de Sanitat, Carmelina Pla, s’ha reunit amb la regidora de Sanitat, Mabel Rojas i la primera tinent d’alcaldessa de Catarroja, Lorena Silvent, per informar-los sobre l’evolució dels treballs. També li han explicat el funcionament deficient que presenta l’ascensor i s’ha mostrat disposada a solucionar-ho de la manera més ràpida possible.

Catarroja comptarà amb el Centre de Salut més gran de la Comunitat Valenciana. En total, la conselleria invertirà 5 milions d’euros. El projecte d’execució es troba finalitzat, de manera que es preveu que l’obra estiga adjudicada cap a finals d’any. Segons les previsions, les obres començaran en el primer trimestre del pròxim any 2019. A partir d’aleshores es treballarà durant 24 mesos en l’ampliació i la millora de les instal·lacions.

Amb un total de 16 àrees, el nou centre comptarà, entre altres, amb els departaments d’odontologia, psiquiatria, pediatria, medicina familiar, radiologia o rehabilitació. També hi haurà un quiròfan que podrà assumir intervencions menors.

La primera tinent d’alcaldessa, Lorena Silvent, ha insistit que esta era “una reivindicació històrica”. Silvent, a més, ha destacat “la importància de treballar mà a mà amb altres administracions públiques”.

Per a l’alcalde de Catarroja, Jesús Monzó, la millora i ampliació del centre “era un compromís que es tenia amb la ciutadania, així que des de l’inici vam traslladar esta reivindicació”.

Comentarios: 1

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *