Lara Diloy, al capdavant de l’Orquestra de Foios al XX Concert d’estiu

Lara Diloy, al capdavant de l'Orquestra de Foios al XX Concert d'estiu

El proper 10 d’agost es celebrarà a Foios la XX edició del tradicional Concert d’Estiu a càrrec de l’Orquestra Simfònica del C.A.M. Santa Cecilia sota la batuta de la directora d’orquestra Lara Diloy.

La localitat de Foios està de festa. Després d’obtenir el Primer Premi i Menció d’Honor al 43è Certàmen de Bandes de la Diputació de València, celebra aquest any la XX edició del seu tradicional Concert d’Estiu amb l’Orquestra Simfònica del C.A.M. Santa Cecilia.

Els músics de Foios es bolquen cada any en aquest concert que reuneix a les joves promeses del poble amb els professionals que treballen per tot arreu de la geografia espanyola.

Un encontre anual on la música uneix diverses generacions d’artistes locals i els veïns gaudeixen d’un espectacle d’alt nivell. Al llarg d’aquestes vint edicions, s’han possat al capdavant de l’orquestra mestres com Miquel Rodrigo, Juan Luis Martínez, Sergi Bosch, Juan Pablo Hellín o Alex Puchades, però en aquesta ocasió serà la directora d’orquestra Lara Diloy la que assumirà la direcció musical del concert en el que s’interpretarà una sel·lecció de les Suites 1 i 2 de Peer Gynt, del compositor noruec Edvard Grieg, i la Simfonia n.8 en Sol Major d’Antonín Dvořák.

La jove directora d’orquestra madrilenya és una de les més destacades de la seua generació i ha debutat amb orquestres com l’Oviedo Filarmonia, l’Orquestra Filarmònica de Varna (Bulgaria) o la Bilbao Orkestra Sinfonikoa, a més de dirigir en escenaris com el Palau de les Arts, l’Auditori Nacional de Música, el Teatre de la Sarsuela o el Teatre Reial, entre d’altres.

El concert tindrà lloc al Parc Rei en Jaume de Foios el proper dia 10 d’agost a les 23h. L’entrada és gratuïta i l’aforament limitat.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *