L’Associació Roll de l’Ametler celebra per segon any el Dia de l’Arbre a Massarrojos

dia_arbre_massarrojos2017-3Per segon any consecutiu, l’Associació Cívica Roll de l’Ametler de Massarrojos ha celebrat el Dia de l’arbre. Enguany, a més, esta celebració ha comptat amb l’ajuda del Grup Scout de Moncada, concretament, amb «El Clan», un col·lectiu de gent jove i compromesa que va oferir el seu treball creatiu, disciplinat i encoratjador.

La jornada va tindre tres episodis, amb tres activitats diferents: la confecció de tres murals amb forma d’arbre, la sembra de llavoretes de pi i garrofera en potets de iogurt i la plantació d’un arbre commemoratiu.

L’acte va transcòrrer amb molts xiquets i pares participant, molt bon oratge i amb moltes ganes de dir que els arbres ens fan moltíssima falta.

Els murals en forma d’arbre van ser confeccionats amb fulles plenes de missatges escrits pels xiquets, que responien a la pregunta «per què m’agraden el arbres» i van ser penjats en les portes de les escoles.

Després es van plantar les llavoretes perquè els xiquets vegen eixir els arbres i tinguen cura d’ells a casa durant tot l’any.

Per últim, la jornada acabà plantant un arbre entre totes i tots, amb el compromís de regar-lo i fer que cresca sa i s’incorpore ple de vitalitat al patrimoni natural de Massarrojos.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *