L’educació, una de les grans apostes del Govern de Compromís a Paiporta

L’educació ha sigut una de les grans apostes del Govern de Compromís a Paiporta i les xifres ho deixen clar. Dels 15.000 euros anuals que destinava l’anterior Govern del Partit Popular per a reparació, manteniment i millores en els centres educatius d’infantil i primària, el Govern de Compromís ha augmentat el pressupost a 100.000 euros anuals. Una inversió que s’ha traduït en millores en la climatització, en l’ombratge general, accessibilitat, els patis dels centres, els menjadors escolars, pintura, tanques i portes exteriors, il·luminació, lavabos, adequació per a la seguretat de les criatures o en alarmes antirobatori. Quasi mig milió d’euros acumulats al llarg de la legislatura.

 

I a aquestes xifres calen afegir les actuacions dels professionals de l’empresa pública ESPAI, que realitzen més de 200 intervencions puntuals i ràpides per cada any en els centres. Quant al futur de l’educació a Paiporta, Toni Torreño, regidor d’Educació confirma que “s’assumirà la gestió de la reforma, adequació i construcció en els centres Jaume I, L’Horta, IES La Sénia i en la construcció d’una nova escola”.

 

A banda del  manteniment i millora dels centres educatius, l’aposta per l’educació del Govern de Compromís a Paiporta s’ha vist reflectida en un reforç del personal, de les plataformes de participació i de nous projectes pedagògics per a tota la comunitat educativa.

 

L’accés tranquil i sostenible a les escoles és un altre de les preocupacions de l’àrea i de tot el govern, segons assenyala Torreño: «tenim en marxa ambiciosos projectes participatius de mobilitat que faran possible a mitjan termini que dissenyem i fem realitat una xarxa de camins escolars segurs, que discorreran al llarg de voreres amples i amables, carrils bici…».

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *