L’empresa EcoGes dona un generador d’ozó a Bonrepòs i Mirambell

L’Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell ha rebut la donació d’una màquina generadora d’ozó portàtil per part de l’empresa EcoGes, que ajudarà en les tasques de desinfecció tant de la flota de vehicles com en les instal·lacions municipals.

A l’acte d’entrega, l’alcalde, Rubén Rodríguez, i la regidora de Sanitat, Raquel Ramiro, van agrair a l’empresa aquesta donació, ja que «es tracta d’una tecnologia que facilitarà les tasques de desinfecció de les diferents dependències amb una majora garantia, i oferim així uns espais lliures de virus per als nostres veïns, que podran fer ús d’ells amb tota seguretat i protecció».

Amb el generador d’ozó es complementen les tasques que fins ara ja s’estaven realitzant des del consistori. Aquesta màquina compta amb una tecnologia que genera l’ozó a través de radiació ultraviolada principalment, i de forma autònoma, pel que no requereix mà d’obra ni productes químics en la seua utilització.

Amb la seua aplicació, s’eliminen els microorganismes de superfícies, mobiliari i ambient, a més d’eliminar els mals olors i desinfectar de forma eficient i profunda en llocs de difícil accés.