L’empresariat paiportí se suma a la solidaritat amb el poble ucraïnés

L’alcaldessa de Paiporta i la regidora d’Ocupació i Comerç han visitat les instal·lacions de l’empresa local EMO, que ha fet una donació de tres palets de material ortoprotèsic

El comerç local paiportí i el seu teixit empresarial s’ha sumat a les mostres de solidaritat i ajuda al poble ucraïnés.

Coincidint amb l’agreujament del conflicte i la crida a la solidaritat de paiportins i paiportines, l’empresa paiportina EMO ha volgut sumar la seua col·laboració a la campanya d’arreplegada de material, donant un lot de tres palets de material ortoprotèsic, que inclou cadires de rodes, crosses, caminadors, bastons o calçat per a peu diabètic, així com mascaretes quirúrgiques per a personal sanitari.

Aquesta setmana l’alcaldessa de Paiporta, Maribel Albalat, i la regidora d’Ocupació i Comerç, Olga Sandrós, han visitat les instal·lacions de la factoria d’EMO al polígon La Pasqualeta per a agrair personalment la donació al director de la fàbrica, Pedro Fernández, i al director d’operacions, Gabriel Gallego.

 «EMO és una empresa molt arrelada a Paiporta. A la pandèmia es va reinventar per a adaptar-se a les noves necessitats de la societat; ara ens torna a mostrar la seua implicació i conscienciació social amb aquesta donació. Volem mostrar-los tot el nostre agraïment per aquest gest cap a una població que necessita molt aquesta ajuda», ha manifestat l’alcaldessa de Paiporta, Maribel Albalat.

La regidora d’Economia, Ocupació i Comerç, Olga Sandrós, ha afegit que «des de l’Ajuntament volem expressar tot el nostre reconeixement a la labor solidària d’aquesta empresa puntera paiportina, i el nostre suport a aquestes iniciatives tan necessàries en una situació extrema com la que viu el poble ucraïnés, més encara si es tracta de material tan vital per a les persones més necessitades».

EMO és un exemple d’adaptació i resiliència. Aquesta empresa que proporciona material a tota la sanitat valenciana, amb més de mig segle d’experiència, reconvertia la seua producció arran l’extensió del coronavirus i les noves necessitats del mercat durant la pandèmia. Ara, enfront una altra alerta, en aquest cas humanitària, torna a respondre a la crida solidària.

La seua implicació i arrel amb Paiporta es reflecteix a la seua plantilla, que es nodreix principalment de treballadores i treballadors del poble.