L’EPA de Rafelbunyol inicia el curs amb quasi 200 alumnes

Quasi 200 alumnes, majors d’edat, reprenen els seus llibres per a augmentar la seua formació en l’Escola para Persones Adultes de Rafelbunyol, EPA.

El dimarts a la vesprada, les aules de l’EPA van tornar a omplir-se amb la «volta al col·le» amb l’inici oficial del curs. Un acte de benvinguda que va comptar amb la presència de l’alcalde de Rafelbunyol, Fran López i de tot l’equip educatiu.

Aquest curs 2018-2019, ve per segon any consecutiu acompanyat d’un gran suport per part de l’Ajuntament que ha permès una baixada en els preus d’un 45% en la majoria dels casos. Un important descens en el cost de la formació, al que s’uneix la gratuïtat de les assignatures de l’ensenyament obligatori com és el cas del curs de graduat escolar

A més, continua el sistema de beques o exempcions, implantat el passat any, basat en funció de la capacitat social de les persones, aplicant els nous criteris establits en l’Ordenança General d’Ajudes d’Emergència Social.

Fran López, en la seua intervenció, va donar la benvinguda a tot l’alumnat, va agrair la professionalitat del professorat i la seua implicació, a més de manifestar tot el seu suport a la nova directora del Centre, Rosa Navarro, qui assegura “estem segurs que continuarà amb la gran labor que fins ara duia a terme, el recentment jubilat, Juanma Sanchis”.

L’EPA de Rafelbunyol, adaptant-se a les necessitats del seu alumnat, ha prioritzat en la seua oferta educativa aquells cursos més demandats per la població.

Quant als acadèmics, l’EPA imparteix, els següents programes formatius: Cicle I (Alfabetització, Neolectores, Educació de Base) i el Cicle II (Obtenció del títol de Graduat en Educació Secundària), així com l’accés als Cicles Formatius de Grau Superior i l’accés a la Universitat per a majors de 25 anys, explicant tots ells amb un gran nombre d’assistents.

Una altra part molt important per a la formació, i l’EPA ho sap, són els idiomes, per açò ofereix cursos de valencià i anglès.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *