Les Falles de Torrent celebren les demanaes de les Falleres Majors de 2017

Les Falles de 2017 fan un pas avant més. Després de l’elecció de les màximes representants per al nou exercici al juliol i de la parada estival, Torrent reprén la seua activitat fallera. Este cap de setmana han tingut lloc les demanaes de les Falleres Majors de 2017, Carmen Sirvent Garrigues i Paula Giménez Vilanova.
La demanà suposa l’inici del regnat d’ambdós representants, que han expressat oficialment al món faller que accepten ser les Falleres Majors de la capital de l’Horta Sud durant l’any 2017. L’alcalde Jesús Ros i el regidor de l’Àrea de Festes, Alfred Costa, van anar tant a la demanà infantil com a la demanà de la Fallera Major.
La primera va ser Carmen, la qual va decidir celebrar este acte al Museu Faller de València. Al seu costat es van congregar familiars, amics, fallers de la seua comissió i falleres majors i presidents de les falles. Ahir diumenge, va ser la tanda de Paula, la qual trià la casa dels seus avis per a celebrar esta jornada que inicia el seu regnat. En resum, dos dies de festa i alegria que es sumen a la història de les Falles de 2017.
Dijous tindrà lloc la proclamació de Carmen Sirvent i Paula Giménez a la sala de plens de l’Ajuntament de Torrent, les quals, juntament a les seues Corts d’Honor, rebran de l’alcalde la Joia, que les acredita com a Falleres Majors de la ciutat.
La cort infantil de 2017 està formada per: Miriam Aroca i Falcó, Ana Muñoz i Mercado, María Peiró i Mora, Laura González i Cantero, Natalia Pérez i Piqueres, Marta Campos i Martínez, Loli Bartual i Núñez i Gemma Giménez i Muñoz.
La cort major de 2017 està formada per: María Victoria Oria de Rueda i Puche, Rosana Álvarez i Montañés, Alicia Berbel i Segundo, Andrea Toledo i Cuadros, Carla Carratalà i Climent, Azucena Izquierdo i Ramos, Empar Llimerà i Herranz i Amanda Gayol i Bahamontes.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *