Les falles de Torrent inauguren l’Exposició del Ninot 2017

IMG_4399-bDesprés de l’inici oficial a les festes josefines dissabte passat, la ciutat de Torrent continua l’activitat fallera. Ahir, la sala cívica de l’Antic Mercat va acollir la inauguració de l’Exposició del Ninot de les Falles de Torrent 2017. Un acte en què va estar present l’alcalde Jesús Ros juntament amb el regidor de l’Àrea de Cultura, Alfred Costa, i diversos membres de la corporació acompanyant les màximes representants torrentines, Carmen Sirvent i Paula Giménez, i les seues corts d’honor.

Un total de 58 ninots formen enguany l’exposició que cada any visiten milers de fallers i veïns de la localitat. Carmen i Paula van ser les encarregades d’inaugurar esta exposició i de revelar els noms dels ninots guanyadors de cada secció. L’alcalde va dirigir unes paraules a tots els presents i va convidar la població a visitar esta mostra de ninots i a participar en les festes de Sant Josep de la ciutat.

A més, també estan exposats els llibrets de les comissions que participen enguany en el concurs de Junta Local Fallera. Com a novetat, un jurat format per il·lustradors i dibuixants valorarà, a banda, el premi a la millor portada, que juntament amb el premi al valencià en el llibret multipliquen el valor dels guardons concedits.

Tots aquells interessats a visitar l’exposició ho poden fer fins al pròxim 11 de març en horari de 09.00 a 14.00 hores de dilluns a dissabte i de 17.00 a 20.00 hores els dimarts i els divendres.

Premis als millors ninots infantils
Ninot indultat infantil: Falla Àngel de l’Alcàsser
Secció Especial: Falla Àngel del Alcasser
Secció Primera:  Falla Sant Valerià
Secció Segona: Falla Sants Patrons
Secció Tercera: Falla Camí Reial

Premis als millors ninots
Ninot indultat: Falla Avinguda
Secció Especial: Falla Avinguda
Secció Primera: Falla Barri Sant Gregori
Secció Segona: Falla Sants Patrons
Secció Tercera: Falla Poble Nou

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *