Les obres en el CEIP Príncep d’Espanya de Picassent ja estan en marxa

Les obres en el CEIP Príncep d'Espanya de Picassent ja estan en marxa

Les obres d’adequació en este centre escolar milloraran la seguretat, l’accessibilitat i la gestió de residus en les seues instal·lacions, entre altres.

L’Ajuntament de Picassent ha donat inici a les obres de reforma del CEIP Príncep d’Espanya a través del Pla Edificant de la Generalitat, un pla de construcció, reforma i millora dels centres educatius de la Comunitat.

Estes millores són fruit de la consulta realitzada des de l’Ajuntament a l’equip directiu i al Consell Escolar, els quals han expressat les necessitats de millora que té el centre i on s’intervindrà en diversos aspectes com la reparació d’humitats en la coberta, l’evacuació d’aigües al pati, la substitució de calderes a la sala de màquines, la renovació de jocs infantils i paviment amortidor, l’adaptació de finestres, la instal·lació de tendals, així com reparacions en vallat i revestiments exteriors. Així també, se substituiran algunes canonades i connexions existents en mal estat, es treballarà en la reparació d’impermeabilització, i s’instal·larà un nou tancat d’estructura metàl·lica al pati de primària.

Les obres compten amb un pressupost total de 78.360’12 euros, iva inclòs i el termini d’execució de les mateixes s’estableix en dos mesos.

Recordem que, a través del Pla Edificant, la Conselleria d’Educació finança al cent per cent els projectes de millora o construcció de centres escolars públics que els diferents ajuntaments sol·liciten, mentre que són els consistoris els que s’encarreguen de tota la tramitació necessària, és a dir, des de la licitació fins a l’adjudicació de les obres.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *