Les paelles de Massamagrell es faran al migdia, així ho han decidit la majoria dels veïns

Veient el descens de participants en les paelles de les Festes Majors celebrades en els últims anys, fa dos setmanes l’Ajuntament de Massamagrell llançava la proposta de canvia l’horari d’aquestes per a les Festes Majors de 2017, i així aconseguir una major participació. La regidoria de Festes proposava celebrar les paelles al migdia, en lloc de a la nit, com es realitzava des de fa anys.

“Tots els veïns i veïnes empadronats a Massamagrell han tingut l’oportunitat de votar la primera iniciativa municipal a través del Portal Massamagrell Participa. A més s’ha eixit al carrer perquè aquells habitants que no disposen d’Internet o tingueren dificultats per a votar en el portal també pogueren participar. Des que es va posar en marxa el Portal s’han registrat 425 persones, i 346 d’elles han participat en la votació. El 79.5% dels veïns i veïnes s’han mostrat a favor de celebrar les paelles al migdia”, exposa la regidora de Participació Ciutadana, Raquel Gómez.

“Molts joves principalment, tenien por al fet que es llevara la discomòbil de la nit, però des de la regidoria de Festes es confirma que se seguirà mantenint. El que se cercava era una major participació de la ciutadania en aquest dia, i després d’aplaçar les paelles en 2016 a causa de la pluja i celebrar-les al migdia, ens varem adonar que hi havia major col·laboració. Enguany també hi haurà festa a la vesprada, incorporant el “Paelles Holly Festival” després del dinar”, comenta el regidor de Festes, Paco Gómez.

“La ciutadania està molt participativa obrint debats i propostes ciutadanes en el Portal Massamagrell Participa. Durant els pròxims mesos l’Ajuntament de Massamagrell anirà publicant noves iniciatives per a la valoració, comentari i votació de la ciutadania del municipi”, afirma l’alcalde, Pep Galarza.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *