L’Escola de Dansa Elena Lerma de Foios obté premis en el Concurs Nacional de Dansa

L’Escola de Dansa Elena Lerma de Foios ha obtingut primers premis i màximes puntuacions tant en les seues propostes grupals, com en la de solistes en el Concurs Nacional de Dansa, que va tindre lloc el passat cap de setmana a la ciutat de Tarragona. «Estem molt satisfetes amb el treball realitzat. Ha sigut molt gratificant i ens hem quedat amb molt bon sabor de boca», ha explicat Elena Lerma.

 

En la primera fase d’aquest concurs nacional, que es va desenvolupar a Xàtiva, ja van obtenir bons resultats que els van permetre accedir a la fase final en la qual aquesta escola de Foios va arrasar. Tant és així que, com assenyala Elena, «les puntuacions aconseguides ens donen l’opció per a participar en la competició internacional que serà a l’octubre a Bèlgica. L’alumnat i els familiars estan molt emocionats i, sens dubte, valorarem assistir».

 

Per part seua, l’alcalde de Foios, Sergi Ruiz, els ha felicitat pels assoliments i els ha animat a «continuar fomentant, juntament amb la resta d’entitats, l’esport i els hàbits de vida saludable entre la població jove. Fan un paper fonamental i des de l’Ajuntament continuarem col·laborant en tot el que necessiten».