L’Escola de Teatre Joan Alabau d’Alaquàs celebra l’acte de graduació

L’Escola de Teatre Joan Alabau d’Alaquàs ha celebrat l’acte de graduació amb el que es dóna per finalitzada aquesta temporada. En l’acte, es van lliurar els diplomes a l’alumnat de l’escola i van ser felicitats per la tasca creativa i artística duta a terme al llarg del curs escolar. En la gala va estar present l’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, el Regidor Toni Saura i el coordinador de l’Escola de Teatre, Ernest Sendín.

L’Escola de Teatre està formada per més de 75 alumnes, distribuïts en cinc grups: Escoleta, Iniciació, Formació I, Formació II I Amiar. L’objectiu de l’Escola no és el de descobrir o preparar actors dramàtics sinó estimular, principalment, els xiquets i xiquetes a posar de manifest la seua expressivitat per mitjà del gest, la paraula, el moviment i l’actuació.

Per això, al llarg del curs escolar es treballen diferents dinàmiques grupals per a posar en marxa aquestes tècniques i es realitzen diferents representacions teatrals per posar en pràctica tots els conceptes.

La Gala va comptar a més amb la col·laboració del grup Origame Teatre que va realitzar diferents sketchs relacionats amb les obres de teatre treballades per l’alumnat al llarg del curs.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *