L’Escola Municipal de Dansa d’Aldaia celebra el seu 10é aniversari amb un homenatge als ballets en la història

Deu anys ballant i aprenent. L’Escola Municipal de Dansa d’Aldaia (EMDA) va celebrar el 22 de juny el seu 10é aniversari amb una bella mostra coreogràfica dedicada als ballets en la història de la dansa. La celebració va tindre lloc a la plaça de la Constitució d’Aldaia en un ambient festívol i de reconeixement a una dècada de treball ben fet. L’equip de professionals de l’EMDA, format per Natalia Blanco, Carmen Jiménez i Julián Escrich, han fet possible l’espectacle coreogràfic on components de l’escola de dansa fer una bona demostració de diverses peces de dansa-ballet.

Sempre és important complir anys i, en aquesta ocasió, encara ho és més pel que significa la dansa en el desenvolupament personal. Més de 100  xiquetes i algun xiquet han fet possible que hui l’EMDA siga una realitat a Aldaia. Gràcies, igualment, als pares i mares que han confiat en aquesta oferta municipal de qualitat.

L’EMDA és una aposta cultural impulsada l’any 2007 per l’aleshores alcaldessa d’Aldaia, Empar Navarro, que ha sigut continuada i consolidada pels posteriors alcaldes. De fet, des de la creació l’EMDA, la dansa sempre ha estat present en l’oferta cultural de l’Ajuntament. Prova d’això és la programació d’espectacles de dansa que al llarg de la temporada s’ha tingut l’oportunitat de gaudir al TAMA.

L’EMDA ofereix cursos de formació a xiquets i xiquetes a partir de 4 anys. Existeixen diferents cursos en funció de l’edat. Les classes s’imparteixen al Centre Matilde Salvador  la Casa de la Música. Ací els components de l’EMDA realitzen activitats relacionades amb el ball d’una forma lúdica i entretinguda. Els cursos, tot i que no tenen un caràcter professional, són d’un alt nivell ja any rere any diverses alumnes han ingressat amb bona nota en el Conservatori Professional de Dansa de València.
De anys i els que vindran, la història de l’EMDA continua.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *