L’Escola Municipal Infantil Fuente del Jarro obrirà les seues portes el 8 de setembre

L’Escola Municipal Infantil Fuente del Jarro obrirà les seues portes el pròxim 8 de setembre. Els pares i mares interessats a escolaritzar els seus fills poden fer-ho ja acudint a l’Ajuntament de Paterna, i els documents necessaris estan pujats a la pàgina web oficial www.paterna.es.

 

A partir d’este dijous 14 de juliol qualsevol persona interessada a conéixer les modernes instal·lacions públiques podrà fer-ho els dijous i divendres de 17 a 20 hores i els dissabtes de 10 a 14 hores. Així ho ha fet públic el regidor d’Educació de l’Ajuntament de Paterna, José Manuel Mora, qui ha agraït » l’equip de tècnics municipals l’excel·lent treball desenrotllat durant les últimes setmanes perquè l’escola puga tornar a obrir les seues portes per a oferir un servici de qualitat a preus molt interesants».

 

I és que els preus màxims, sense aplicar les ajudes de la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament de Paterna, seran de 230 euros per a xiquets de 0 a 1 any (280 amb menjador) , 215 euros per a xiquets d’1 a 2 anys (265 amb menjador) , i 195 euros per a xiquets de 2 a 3 anys (245 inclòs menjador) . «Los preus són més baixos que anteriorment i la quantitat  a pagar dependrà de si les famílies disposen d’ajudes autonòmiques i municipals, en funció de la renda», hi ha assenyalat el regidor.

 

Mora ha especificat que «una família amb una bonificació mitjana només hauria de pagar 20 euros al mes per portar al seu fill o filla a l’Escola Infantil Fuente del jarro, amb el servici de menjador inclós». Només estaran excloses de l’ajuda econòmica aquelles famílies que ingressen més de 72.460 euros a l’any, tal com estipulen els límits màxims i mínims d’ajudes establits per conselleria.

 

El termini per a inscriure els menors podrà fer-se durant tot l’any i fins que s’esgoten les 120 places disponibles des d’ara.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *