L’Escola Oficial d’Idiomes de Paiporta triplica l’oferta de cursos d’anglés

La secció de Paiporta de l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI), depenent de l’EOI de Quart de Poblet, triplicarà el pròxim curs l’oferta d’anglès en coordinació amb el Centre de Formació de Persones Adultes (CFPA), situat al Centre Cultural de localitat. El CFPA habilitarà dues aules per a impartir els quatre nivells d’anglés que s’oferiran en aquest centre oficial. S’ensenyaran nous cursos que no s’impartien en el passat (d’A2 i B2); al temps que continuen ofertant-se els dos nivells de B1. Amb aquesta oferta s’avança en l’acord per unanimitat del ple en el sentit d’ampliar l’oferta formativa de la secció EOI de Paiporta.

La preinscripció es pot formalitzar fins al pròxim 16 de juliol en aquest espai web. Aquest augment tan considerable s’entén també per la voluntat de la Conselleria d’Educació de posar tots els mitjans per a garantir la capacitació en anglés del professorat valencià. És per això que part d’aquesta oferta està adreçada als docents valencians, que ja s’hi han inscrit. De qualsevol manera, la convocatòria actual està oberta a tota la població a partir dels 16 anys.

La capacitació en anglés és un requisit per a fer efectiu en el futur el Decret de plurilingüisme en els centres educatius. En aquest sentit, tots els centres d’Educació Infantil i Primària de Paiporta van acordar (per majoria de més de dos terços en els seus consells escolars) incorporar-se al programa plurilingüe avançat, que garanteix un ensenyament en valencià, així com l’aprenentatge del castellà i alhora introdueix decididament l’anglès a les aules.

Per a formalitzar la preinscripció, cal omplir un formulari que es genera a partir d’aquest espai web; clicar Paiporta si aquesta és l’opció desitjada, i seguir les instruccions de cada pantalla. El termini de presentació telemática acaba el 16 de juliol.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *