L’escorxador de Godella serà la seu de la 5ª trobada de joves de l’Horta Nord

El proper dissabte 23 de febrer, uns 80 joves de distints pobles de la comarca participaran a la 5ª trobada de joves de l’Horta Nord, que tindrà lloc durant tot el dia a l’antic escorxador de Godella.

La jornada començarà a les 9:30 h, amb la recepció dels joves que vindran de Pobla de Farnals, Museros, Meliana, Alboraia, Burjassot i Godella. Després de les dinàmiques de grup per a presentar-se, tindran lloc una sèrie d’activitats simultànies: taller de xapes, taller de graffiti, taller de soft combat i campionat de futbolí, que ocuparà tot el dia.

Després de dinar, es reprendran els tallers a partir de les 16:30 h. També hi haurà un concurs de trivial gegant abans de l’aturada per a berenar. Ja pel vespre, arribarà la música, amb una activitat de dansa i una “batalla de gallos”. Per últim, després del sopar, tindrem una festa amb DJ i les semifinals i final de futbolí. Hi haurà barra lliure de còctels sense alcohol.

La regidora de Joventut de l’Ajuntament de Godella, Paquita Mocholí, s’ha mostrat ben orgullosa de poder rebre al nostre municipi una trobada que celebra la seua cinquena edició i que va creixent cada any en número de participants. «Des de la regidoria tractem de donar als joves les eines necessàries per a que confeccionen el seu propi temps lliure en base a les seues inquietuds i interessos», ha dit.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *