L’exposició #SomHortaSud arriba a Xirivella

Xirivella acull l’exposició #SomHortaSud a Casa de Cultura de Xirivella. Es tracta de l’exposició itinerant de Fundació Horta Sud que té com a objectiu promocionar la cultura i el territori de la comarca de l’Horta Sud, donant a conéixer part del patrimoni de la nostra comarca a través dels dibuixos de la jove il·lustradora valenciana Vir Palmera.

La Fundació Horta Sud, entitat amb més de 45 anys de trajectòria al costat de les associacions, pretén fer consciència de l’extraordinària riquesa del patrimoni cultural, natural, social i empresarial de la comarca de l’Horta Sud, constituint un fort potencial de desenvolupament en temes turístics, culturals i econòmics.

«Una exposició que, a través d’imatges, podem demostrar i donar a conéixer les nostres arrels amb les il·lustracions d’edificis i monuments icònics, emblemàtics i significatius dels diferents municipis de la comarca de l’Horta Sud. En el nostre cas, el Mercat Municipal de Xirivella ha sigut seleccionat per a formar part d’esta magnífica exposició que podreu visitar fins al 14 de juny a Casa de la Cultura» afig Encarna Martí, regidora en funcions de Cultura.

Un espai on les persones que el visiten podran posar a prova els seus coneixements sobre la geografia del nostre entorn més proper. L’exposició s’inaugurarà demà dijous 30 de maig a les 19.30 h i estarà oberta a visites a Xirivella fins al 14 de juny.

Ricard Barberà, alcalde en funcions, conclou: «Hem de continuar treballant amb la potenciació de l’Horta Sud com espai de col·laboració i entitat política de l’àrea metropolitana que abraça la Ciutat de València, esta iniciativa suma Horta Sud».

 

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *