L’Hort de Trénor s’ompli de cultura gràcies a la setmana cultural de l’Escola d’Adults

Ahir de vesprada els professors i professores i alumnes de l’Escola d’Adults van marcar el començament d’una setmana en què la cultura serà la protagonista en un dels racons amb més valor mediambiental i històric de la ciutat de Torrent. Es tracta de la Setmana Cultural que celebra l’Escola d’Adults en finalitzar el curs, moment en què els membres de l’Escola aprofiten per a exposar allò que ha constituït la seua vida quotidiana: l’aprenentatge, la comunicació, l’esperit de superació, el diàleg i la convivència.

 

La sala d’exposicions de l’Espai a l’Edifici Metro fou el lloc triat per a encetar esta setmana cultural. L’acte va servir també per a contemplar l’exposició “Un treball permanent” que hi ha instal·lada al mateix Espai, on es podrà visitar durant tota la setmana. En este acte inaugural estigué present el violoncel·lista Ricard Llópez Mora, qui va fer sonar el seu instrument per a ambientar la lectura musicada d’“Algún encantador de los muchos que tienen estos libros” en commemoració del IV Centenari de Miguel de Cervantes i William Shakespeare, amb textos dels autors i de Joanot Martorell. L’alcalde Jesús Ros acompanyat de diversos membres de la corporació va assistir a l’acte on l’alcalde volgué fer valdre la qualitat de l’Escola d’Adults de Torrent: “un espai de cultura, participació i convivència únic”.

 

Les activitats comencen esta vesprada de 18.00 hores a 21.00 hores a l’Hort de Trénor amb una mostra de tallers de ràdio, ceràmica, pintura, dibuix, ioga, relaxació, reflexologia podal, mètode Pilates o quiromassatge, tots de participació lliure.

A la nit serà el torn del cinema a les 21.00 hores, els assistents podran gaudir de la pel·lícula La familia Béller.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *