L’hort ecològic del Centre de Dia ‘La Closa’ de Xirivella dóna els seus fruits

Prop de 40 xiquets i xiquetes del Centre de Dia ‘La Closa’ de Xirivella estan conreant des de fa uns mesos un hort ecològic al CEIP Rei en Jaume, dins de la nova programació d’activitats per a menors dissenyada pel Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Xirivella.

De dilluns a divendres, des de les 16.30 fins a les 19 hores, els i les jóvens assistents al Centre de Dia es dediquen a cultivar fruites i verdures. Així aprenen el valor de la constància, el treball en equip i l’estima per la naturalesa.

La valoració que fa el Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament és molt positiva. «Esta nova activitat està agradant molt als xiquets i xiquetes i està donant bons resultats en la millora de la socialització i l’aprenentatge d’hàbits alimentaris i d’higiene», apunten des del Departament tècnic.

L’hort ecològic és una de les tres noves activitats que s’han implantat este curs a Xirivella, juntament amb arts escèniques i la introducció del colpbol, un nou esport que cada dia practiquen més jóvens.

El Centre de Dia per a menors ‘La Closa’ de Xirivella acull menors d’entre 6 i 12 anys, les famílies dels quals presenten característiques de vulnerabilitat i risc social significatives. El servei fa una tasca preventiva mitjançant serveis de suport social, educatiu i familiar.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *