L’Horta guarda silenci per les víctimes dels atemptats de Brussel.les

Molts municipis de l’Horta han guardat este matí un minut de silencie pels atemptats ocorreguts ahir a Bèlgica.

L’Ajuntament de Xirivella ha guardat un minut de silenci per a mostrar el rebuig i la condemna pels atemptats d’ahir a Brussel·les, convocats per la Federació Espanyola i Valenciana de Municipis i Províncies. A més, durant tres dies les banderes de la porta del consistori onejaran a mig pal.

minuto silencio bruselas_sedavi

L’Ajuntament de Sedaví també ha secundat el minut de silenci en memòria de les víctimes dels atemptats de Brussel·les organitzat per la FVMP. Així, l’alcalde i altres membres de la Corporació Municipal, funcionaris i veïns del municipi es van concentrar en la Pl. d’en Jaume I en senyal de dol i repulsa davant el terrorisme de l’Estat Islàmic.

Minuto silencio atentados Bruselas_paterna

Per la seua part, l’Ajuntament de Paterna ha mostrat el seu respecte a les víctimes i els ferits a les portes de l’edifici consistorial.

La Corporació Municipal de Burjassot, amb l’Alcalde, Rafa García, al capdavant, ha guardat un minut de silenci a les dotze del migdia en solidaritat amb el poble belga, les seues institucions i les víctimes, així com familiars i amics, dels atemptats d’ahir. En el matí d’ahir, Brussel·les va ser objecte de diversos atemptats terroristes que els van costar la vida a 31 persones i van deixar 271 ferits, segons l’últim balanç oficial.

minuto silencio Bruselas_burjassot

D’aquesta forma, la Corporació Municipal de Burjassot i el seu Ajuntament se sumen al duel oficial decretat per la Generalitat Valenciana, un duel que durarà tres dies i durant els quals les banderes oficials onejaran a mitja asta.

ConcentracioBruselas_albal

En Albal, la concentració s’ha realitzat a les portes de l’Ajuntament d’Albal per part dels membres de la Corporació Municipal i treballadors municipals, on s’ha guardat un minut de silenci per les víctimes dels atemptats ocorreguts ahir a Brussel·les.

Minuto de silencio atentados Bruselas_mislata

Mentre tota Europa segueix consternada pels brutals atemptats terroristes comesos ahir a Brussel·les i que s’han cobrat la vida d’almenys 30 persones, lAjuntament de Mislata ha volgut recordar aquest matí a les víctimes de la tragèdia amb un minut de silenci celebrat a les portes de la Casa Consistorial. A les dotze del matí ha tingut lloc la concentració en la Plaça de la Constitució en senyal de dol.

Sota les banderes de l’Ajuntament onejant a mitja asta, l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, regidors de la Corporació Municipal, empleats de l’Ajuntament i veïns en general han guardat un respectuós minut de silenci per les víctimes i les seues famílies.

minut silenci bruseles_torrent

A les 12:00h del matí ha tingut lloc als peus de l’Ajuntament de Torrent un minut de silenci en memòria de les víctimes dels atemptats d’ahir a Brussel·les. A la trobada ha assistit l’alcalde Jesús Ros acompanyat de polítics de tots els grups de la ciutat, així com representants d’institucions locals i població civil, tots units en la lluita contra el terrorisme. Després del minut de silenci, els assistents van donar un emotiu i sonor aplaudiment. Les banderes de l’Ajuntament onegen des d’ahir a mitja asta i ho seguiran fent fins al dia 24.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *