L’Horta mostra els seus encants en Fitur

La Fira Internacional de Turisme torna a Madrid els dies 17, 18, 19, 20 i 21 de gener. Les grans ciutats mostraran al públic tots els seus atractius turístics. Madrid, Buenos Aires o Sydney compartiran espai amb vuit poblacions de l’Horta que han sabut convertir-se en tot un referent del turisme.

Alboraia, Catarroja, Manises, Paterna, El Puig, Puçol, Massamagrell i Torrent tornaran a exposar a Fitur les seues principals reclams turístics als més de 200.000 visitants que està previst que acudeixen a la fira en només 5 dies.

La diputada de Turisme de la Diputació de València i vicepresidenta del Patronat de Turisme, Pilar Moncho, es va reunir amb els tècnics de Turisme dels municipis que participen en Fitur 2018 per a coordinar accions i propostes. En la presentació també ha participat el director del Patronat, Evarist Caselles.

El lema d’aquest any és “Why *V?” i és perquè els reclams del territori valencià en l’àmbit del turisme són “infinits” segons destaca la imatge gràfica institucional triada pel Patronat de Turisme per a anar al certamen internacional. Entre aquesta multitud de raons destaca el patrimoni natural,cultural i artístic, els mercats i llotges, les hores de sol, és a dir el bon clima, la música, la pólvora, la singularitat de l’esport autòcton, la pilota, els segles d’horta tradicional, entre unes altres.

D’un altre costat, el Patronat de Turisme de València acudeix enguany a Fitur també amb agents privats perquè, segons Pilar Moncho “la col·laboració públic-privada és imprescindible per a activar les economies locals i per a fer del turisme un sector competitiu i amb futur”. Enguany participaren un total de 32 empreses de diferents sectors turístics de la província.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *