L’Horta Sud cardioprotegida gràcies a la Mancomunitat

La Mancomunitat l’Horta Sud ha realitzat el lliurament de 100 equips tecnològics “per a la salut i el foment cultural dels habitants dels nostres municipis”, amb un pressupost de 116.056,52€ i en una col·laboració amb el Pla Provincial d’Obres i Serveis de la Diputació de València, en un acte encapçalat pel president Carlos Fernández Bielsa.

57 desfibril·ladors i 40 equips informàtics repartits en funció del nivell poblacional de cada localitat, de les 20 que conformen la comarca de l’Horta Sud, que té el clar objectiu “fer una comarca cardioprotegida i ser de les primeres comarques amb més desfibril·ladors, que es podran utilitzar en cas d’emergència. Eixa és la Mancomunitat que volem”.

A l’acte han assistit els alcaldes de nombrosos ajuntaments, regidors i tècnics que han valorat la col·laboració realitzada i que ja esperen noves inversions en aquesta línia.

“La nostra prioritat no és posar multes, o instal·lar fotorrojos. La nostra prioritat és facilitar desfibril·ladors, donar als ajuntaments ordinadors, jocs biosaludables i qualsevol tipus d’instrument que servisca per a millorar la vida dels ciutadans”, afig Bielsa.

Els desfibril·ladors automàtics es lliuren, a més, per a fomentar la responsabilitat corporativa i la conscienciació de la ciutadania per la cardioprotecció. Quant als equips informàtics, estan pensats per a la seua instal·lació en centres públics para “que les biblioteques i centres culturals de la nostra comarca tinguen nous equipaments d’última generació i els nostres estudiants puguen tenir accés a noves tecnologies, i modernitzar els nostres centres.”

Finalment s’ha realitzat la tradicional foto de família en “L’Andana” del Museu Comarcal Josep Ferrís, dependent també de la Mancomuntiat de l’Horta Sud”.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *