L’IES Andreu Alfaro de Paiporta ret homenatge a l’escultor valencià

DSC_3535eL’Institut d’Educació Secundària Andreu Alfaro de Paiporta va rendir homenatge a l’escultor valencià que li posa nom al centre en un acte celebrat aquest divendres que va comptar amb la presència del conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esports, Vicent Marzà, l’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, el regidor d’Educació, Toni Torreño, i altres membres de l’equip de govern, així com representants de la família d’Alfaro.
L’activitat, organitzada per l’equip docent i la comunitat educativa del centre, es va composar d’actuacions musicals amb participació d’alumnes i una exposició de quadres sobre l’artista elaborats també per l’alumnat de l’institut.
En els parlaments, el conseller, l’alcaldessa i la directora de l’IES enaltiren la figura d’Andreu Alfaro, un escultor impulsor de la innovació en el seu art, molt influenciat per la Institución Libre de Enseñanza de la II República Espanyola, tota una inspiració per a les polítiques educatives actuals per la seua modernitat en el mètodes pedagògics, segons va explicar el conseller Marzà.
Aquesta activitat tanca tot un any, el 2016, en què des d’aquest centre s’ha recordat i reivindicat la figura d’Alfaro amb diferents activitats per al seu alumnat. Els i les familiars de l’escultor es mostraren agraïts i emocionats per aquesta i la resta d’activitats, i afirmaren que l’artista estaria orgullós de veure la il·lusió amb què les han preparat els i les joves de l’Institut.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *